Apua uusi tuoteryhmä - parhaat kaverimme - lemmikit

Apua uusi tuoteryhmä - parhaat kaverimme - lemmikit

Apua uusi tuoteryhmä - parhaat kaverimme - lemmikit

 

Olemme julkaiseet verkkokaupassamme nyt kokonaan uuden kategorian. Vielä muutamia vuosia sitten leikittelimme ajatuksella, että lemmikeille; kissoille ja koirille pitäisi olla omia asusteita. Teimme tästä jopa eräänä vuonna aprillipäivän pilan, katso hulvaton video alta.

Mikäli video ei näy kunnolla, voit katsoa sen suoraan YouTubesta.

Mutta kuten hyvillä ideoilla usein on tapana, niin tämäkin toteutui. Ei ehkä ihan siinä laajuudessaan kuin videolla kerrotaan, mutta jotain kuitenkin. Tämän vuoden joulusesonkiin valikoimiimme on nyt jo tullut Halloween ja Joulu -aiheisia kaulapantoja kissoille ja koirille. Kaulapantoja koristaa isohko noin 8cm halkasijaltaan oleva rusetti, jonka keskiöön on kiinnitetty mitä veikeämpiä hahmoja. Juoluhahmoista löytyy pukkia, tonttua, lumihiutaletta, tonttulakkia ym. ja Halloween ruseteissa esiintyy esimerkiksi kummituksia, hämähäkkeja sekä lepakoita. 

Asusteet Lemmikeille | Ninja.fi
Nämä rusettipannat ovat todella kevyitä - vain noin neljän gramman painoisia. Panta sopii niin kissoille kuin koirille ja miksei muillekin lemmikeille. Pannan pituus on säädettävissä 22cm ja 38cm välillä. Kissoille tuo voi tuntua hiukan isolta, mutta ainakin testissämme pitkäkarvaiselle kissalle rusetti asettui nätisti jääden vain vähän löysäksi. Alla kissamme Alma ja Kisu esittelevät tuotteita. Tarvittaessa nauhaa voi myös kiristää tai lyhentää vielä lyhyemmäksi. Pitää myös muistaa, että kyseessä on koriste ei varsinainen kaulapanta, joten sen saakin jäädä hiukan normaalia löysemmäksi. Tuotteessa ei ole lainkaan metallia.

Alma joulurusetissa | Ninja.fi Kisu Halloween rusetissa | Ninja.fi


Lukitus on erittäin helppo ja nopea laittaa:

Kaulapanta lemmikeille | Ninja.fi

1. Käännä lukkoa 90° sisään päin

Kaulapanta lemmikeille | Ninja.fi

2. Vedä hakasta ylös tai alas päin riippuen lukon suunnasta

Kaulapanta lemmikeille | Ninja.fi

Kaikkihan kuitenkin pukeutuvat Halloweenina ja jouluna niin miksemme muistaisi myös parhaita kavereitamme ja pukisi myös heitä sesonkiin! 😍 


Ja näistähän saa aivan erinomaisia kuvia IG:hen. 😍 Tägätkää meitä (@Ninja.fi) instagramissa lemmikkienne kanssa Halloween hengessä ja jouluvetimissä, niin näemme, mitä hauskaa olette keksineet!

Joulu tulee pian!
Tiina ❤️👻🎅🏻


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.