ILMAINEN ECONOMY TOIMITUS YLI 10€ TILAUKSIIN
Miesten riipus kaulakoru

Miesten kaulakoru riipuksella on hyvä vaihtoehto pelkän kaulaketjun tilalle. Riipuksella saat koruun helposti yksilöllisyyttä ja enemmän sitä jotain. Olemme keränneet artikkeliin esimerkkejä riipuskaulakoruista kuvien kanssa sekä maininneet ketjujen pituudet, jotta korun ostaminen ja halutun pituuden hahmottaminen olisi helppoa.
Listalta löydät varmasti mielenkiintosia koruja itsellesi tai toiselle!

Jatka lukemista
Pestävät kangasmaskit
THL ja valtiovalta ovat nyt kiristäneet maskisuositusta Suomessa. Kasvomaskeja tulisi nyt käyttää julkisenliikenteen välineissä, julkisissa tiloissa sekä aina kun lähikontaktilta ei pystytä välttymään.
Puuvillainen pestävä kasvomaski on monikäyttöinen ja tyylikäs ratkaisu peittämään suu ja nenä. Uudelleen pestävä materiaali on käytännöllinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto.
Jatka lukemista
Suosituin kasvomaskimme on...
Valikoimistamme löytyy paljon erilaisia kuoseja ja uusia malleja tulee vähintään pari kertaa kuukaudessa lisää. Tästä huolimatta kaikkein suosituin kangasmaski on...
Jatka lukemista
Kangasmaskin käyttö ja pesu
Kasvomaskia laittaessa tulisi aina aluksi pestä ja kuivata kädet huolella. Kun otat kangasmaskin paketista tulisi siitä ottaa kiinni sen naruista ja asettaa ne paikoilleen. Kankaisen maskin pesuun on muutama vaihtoehto. Pyykinpesukone ja keittämien ovat hyvät vaihtoehdot kunhan tiedät mitä teet. Katso tarkemmat ohjeet!
Jatka lukemista
Laadukas oikea hiusharja omille hiuksille

Moni varmasti miettii millainen harja on oikea millekkin hiustyypille ja mitä eroja harjoissa ylipäätänsä on. Onko hiustenharjaaminen hiuksille vahingollista?

Tekstissä olemme nostaneet esille erityisesti kaksi harjamateriaalia - puupiikkiset ja villisianharjaksiset hiusharjat. Korkealaatuinen harja on sijoitus hiusten hyvinvointiin kun harja on valittu itselle sopivaksi.

Jatka lukemista

Tilaa uutiskirjeemme

Liittyessäsi saat 10% alennuskoodin ensimmäistä tilaustasi varten!

Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uusimmat kommentit

Instagram