Palautusehdot

Vaihto ja palautus

Tarkistamme kaikki tuotteet ennen lähetystä, jotta saisit aina oikean ja virheettömän tuotteen. Tästä huolimatta, jos et ole tyytyväinen tilaukseesi tai se on virheellinen, sinulla on 14 päivän palautusoikeus (Palautusoikeus ei koske hygieniatuotteita, kuten korva- ja lävistyskoruja KSL6:16§3&4). Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Asiakas vastaa tuotteen arvonalentumisesta mikäli tuote palautetaan alkuperäistä kuntoa poikkeavassa kunnossa. Nämä palautusehdot koskevat ainoastaan verkkokaupasta tehtyjä tilauksia! Muissa tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluun

Palautus on ilmainen, kuhan olet palauttanut saatujen ohjeiden mukaisesti. Yksi palautus kerta per tilaus on ilmainen.

Mikäli tilauksen ostoskorin hinta 0€ (nolla euroa), asiakas ei voi hyödyntää Ninjan tarjoamaa ilmaista palautusoikeutta vaan asiakas vastaa itse palautuskuluista käyttämänsä palautustavan mukaan.

Kuinka teen palautuksen?

Kirjaudu asiakastilillesi tehdäksesi palautus. Kirjaudu

Voit palauttaa tuotteet antamiemme ohjeiden mukaisesti postilla tai suoraan myymälään. Palautuksen toimitus toimipisteeseemme kestää yleensä 5-10 arkipäivää. Kun palautus on saapunut meille, käsittelemme sen 2-4 arkipäivän sisällä ja palautamme rahat käyttämällenne maksutavalle. 

HUOM! Toimituksen lisäpalveluita ei hyvitetä palautuksen yhteydessä. Mikäli palautuksen jälkeen tilauksessa olevat mahdolliset alennukset tai tarjousehdot eivät täyty, veloitetaan erotus palautuksen yhteydessä. (Esimerkiksi mikäli alkuperäinen tilaus on ylittänyt ilmaisen toimituksen rajan, mutta palautuksen jälkeen tilauksen arvo jää alle rajan, veloitetaan toimituskulut valitun toimitustavan mukaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.) Muutoin palautetuista lähetyksistä voidaan periä toteutuneet toimituskulut. Uudelleen lähetyksestä laskutetaan lähetyskulut kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Yksi palautus per tilaus on ilmainen, tämän jälkeen palautuksesta syntyneet kustannukset veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Emme vastaanota postiennakolla palautettuja lähetyksiä! Palautusehdot koskevat ainoastaan verkkokaupasta tehtyjä tilauksia. Jos sinulla on kysyttävää palautusehdoista, ole ystävällinen ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Noutamaton lähetys

Noutamatonta lähetystä ei KSL:n mukaisesti lueta palautukseksi. Noutamattomasta lähetyksestä veloitetaan toteutuneet toimitus- ja palautuskulut kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Myymälöistämme noutona tilatuista peritään 3,90€ toimituskulu, mikäli tilaus jätetään noutamatta. 

Tuotereklamaatiot

Ninja vastaa siitä, että jokainen lähetys tarkistetaan huolellisesti ennen kuin se lähetetään asiakkaalle. Jos tästä huolimatta tuotteessa on virhe tai tuote on väärä, tulee virheestä reklamoida välittömästi Ninjan asiakaspalveluun. Mikäli haluat purkaa kaupan, palautetaan maksu 30 päivän kuluessa siitä, kun Ninja on vastaanottanut virheellisen tuotteen.

Kuluttajansuoja

Ninja noudattaa kaikessa toiminnassaan kuluttajaviranomaisten suosituksia.
Osa tuotteistamme on hygieniatuotteita (esimerkiksi läpimenevät korvakorut, lävistyskorut), joilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta (KSL 6§ 16). 

Lue lisää sopimusehdoista.