Sopimusehdot

Taustat

Näitä sopimusehtoja sovelletaan asiakkaan tilatessa tuotteita Ninja.fi -verkkokaupasta osoitteesta www.ninja.fi. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt yleiset sopimusehdot. Näillä ehdoilla ei heikennetä Suomen lain mukaisia kuluttajan oikeuksia (Kuluttajansuojalaki).

Ninjalla on oikeus keskeyttää verkkokauppa tarvittaessa, esimerkiksi huoltotoimenpiteiden suorittamiseksi.

Ninja pidättää oikeuden perustellusta syystä muuttaa näitä sopimusehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai verkkokaupan välityksellä. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia ehtoja, jotka asiakkaan on hyväksyttävä ennen tilauksen jatkamista.

Kaikki näillä sivuilla esitetyt tekstit ja kuvat ovat Ninjan omaisuutta. Tekijänoikeuksilla suojattujen kuva- ja tekstimateriaalien luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

Yhteystiedot

Ninja / No8nik Oy
Y-2957453-4
Eteläkatu 14
13100 Hämeenlinna

Hinnat

Tuotteiden hinnat ovat euromääräisiä (EUR) ja sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron, joka on tällä hetkellä 24%. Hinnat eivät sisällä käsittely- eivätkä lähetyskuluja. Tilaushetkellä ilmoittamamme hinnat ovat voimassa asiakkaan koko ostoprosessin ajan.

Ninja pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen selvän hintavirheen ollessa kyseessä. Selvällä hinta virheellä tarkoitetaan verkkokaupassa sitä, että tuotteen hinta poikkeaa selvästi ja merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta (esimerkiksi jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai tuotteella ei ole hintaa ollenkaan). Tällaisessa tapauksessa virheellinen hinta poikkeaa niin selvästi oikeasta hinnasta, että kuluttajan katsotaan ymmärtävän hintatiedon olevan virheellinen.

Mikäli verkkokaupassa on voimassa kampanja tai asiakkaalla on kampanjakoodi, joka oikeuttaa erikseen mainittuun etuuteen verkkokaupassa, asiakas ei voi käyttää kuin yhden etuuden kerrallaan. Asiakas ei voi hyödyntää kertaluonteista etua kahdesti. Kampanjat ovat voimassa rajoitetun ajan, eikä niitä voi yhdistellä. Kampanja etuja ei myönnetä jälkikäteen. Kampanja edut ovat on henkilökohtaisia ja voidaan käyttää vain kerran, mikäli asiakas käyttää edun useaan kertaan (esim. käyttämällä useaa sähköpostia) Ninjalla on oikeus veloittaa asiakkaalta väärin myönnetty alennus tai perua tilaus. Mikäli etu myönnetään jälkikäteen vähennetään edusta rahanpalautuksesta johtuvat kulut (0,35€-0,95€).

Sopimuksen sitovuus

Osapuolia sitova sopimus syntyy, kun Ninja on lähettänyt erillisen tilausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen (Tilausvahvistus). Vahvistus tehdään heti kun Ninja on vastaanottanut tilauksen ja maksaminen on suoritettu onnistuneesti. Perjantaina, pyhän aattona tai pyhänä tehty tilaus pyritään vahvistamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä klo 18:00 mennessä. Tilaus voidaan vahvistaa vain, jos Ninja pystyy todentamaan asiakkaan osoitteen.

Ninjalla on oikeus yksittäisissä tapauksissa hylätä tilaus. Ninja ei takaa verkkokaupan tuotteiden saatavuutta kaikissa tilanteissa. Kaikki asiakastunnuksilla tehdyt ostokset katsotaan olevan asiakkaan ostoksia. Tämän vuoksi on tärkeää, että asiakas säilyttää asiakastunnuksia huolellisesti siten, etteivät ne joudu ulkopuolisten tietoon.

Toimitus

Toimitusaika ja toimituksesta ilmoittaminen

Tilaukset pyritään lähettämään aina viimeistään seuraavana arkipäivänä. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on tavallisesti noin 2-10 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kello 14 jälkeen tehtyjen tilausten toimitusaika lasketaan seuraavasta arkipäivästä lähtien. Toimitusaika on arvio. Toimituksen myöhästyessä merkittävästi asiakkaalla on oikeus purkaa kauppa. Ninja ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka ovat aiheutuneet arvioidun toimitusajan ylittämisestä. Juhlapyhien aikaan (esimerkiksi joulunaika) voivat toimitusajat olla hieman pidempiä.

Ninja vastaanottaa ja toimittaa tilaukset siinä järjestyksessä kuin ne saapuvat Ninjalle.

Asiakas ilmoittaa tilauksen yhteydessä, haluaako noutaa paketin Ninjan myymälästä, tai toimituksen postin toimipisteeseen/pakettiautomaattiin tai kirjeitse antamaansa osoitteeseen. Asiakas vastaa antamansa osoite ja yhteystietojen oikeellisuudesta. Ninja toimittaa lähetykset ensisijaisesti halvinta mahdollista toimitustapaa käyttäen, ja pidättää oikeuden vaihtaa toimitustapaa. Yli 40€:n arvoisia tilauksia ei toimiteta kirjeitse.

Kun tilaus on valmis noudettavaksi asiakkaalle lähetetään tästä ilmoitus. Ilmoitus lähetetään tilausvaiheessa asiakkaan antamaan sähköpostiin. Jos olet ilmoittanut noutavasi tilauksen Ninja myymälästä, tilaus tulee noutaa henkilökohtaisesti tai valtakirjalla. Mukana on oltava tilausnumero sekä voimassaoleva henkilöllisyystodistus. Tilaus on noudettava 7 päivän kuluessa saapumisilmoituksesta.

Tilausta noudettaessa Postin tai Matkahuollon toimipisteestä mukana on oltava voimassaoleva henkilöllisyystodistus sekä saapumisilmoitus tai paketin lähetystunnus. Tilaus on noudettavan 7 päivän kuluessa saapumisilmoituksesta.

Toimitustapa ja lähetyskulut

Suomessa asuva voi valita neljästä vaihtoehtoisesta toimitustavasta:

 • Ninjan myymälät
 • Postin tai Matkahuollon toimipiste
 • Postin tai Matkahuollon pakettiautomaatti

Voit valita tilauksesi toimitettavaksi ilmoittamaasi osoitteeseen mukaiseen Postin toimipisteeseen. Ninja pidättää oikeuden muuttaa toimitustapaa. Tarkista kaikki voimassa olevat toimitustavat ja hinnat sivuiltamme kohdasta Toimitustavat.

HUOM! Kirjeen ja Pikkupaketin maksimi korkeus on 30mm, kaikki tätä korkeammat lähetykset toimitetaan pakettina lähimpään Postin toimipisteeseen. Pakettitoimituksesta syntyvät lisäkustannukset voidaan veloittaa asiakkaalta. 

Tuotteet toimitetaan yhtenä lähetyksenä

Ninja ei voi taata tuotteiden saatavuutta kaikissa olosuhteissa. Mikäli jotakin tilaamaasi tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla, Ninja ilmoittaa tästä asiakkaalle ja toimittaa vain ne tuotteet, jotka ovat saatavilla. Ninja hyvittää toimittamatta jääneet maksetut tuotteet asiakkaalle.

Ninja ei lähetä jälkitoimituksia.

Tilaukset Suomen ulkopuolelle

Toistaiseksi tilauksia toimitetaan ainoastaan EU:ssa sijaitseviin osoitteisiin.

Maksaminen

Ninja.fi verkkokaupassa voit maksaa kolmen eri maksupalvelutarjoajan palveluilla:

 • Klarna
  • Maksa myöhemmin
  • Pilko maksut
 • Stripe 
  • Luottokortit: Visa, MasterCard, American Express, Eurocard, China UnionPay
 • Paytrail
  • Verkkopankit: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbank, S-Pankki
  • Luottokortti: Visa, Visa Electron, Mastercard
  • Mobiilimaksu: MobilePay, Pivo, Siirto
  • Lasku: OP Lasku, Walley, Jousto

Klarna

Osta nyt – maksa myöhemmin!

Näitä ehtoja sovelletaan sinun ja tämän kaupan välillä, josta ostat tavaroita, lippuja tai palveluita, kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin. 

Kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa eräpäivänä, joka on 30 päivää tavaroiden tai lippujen lähettämisestä tai siitä päivästä, josta lähtien palvelut tai digitaalinen sisältö on käytettävissäsi. Siirrämme saatavamme Klarna Bank AB:lle (“Klarna”). Klarna lähettää sinulle sähköpostitse maksuohjeet ostoksen maksamiseksi suoraan Klarnalle. Jos haluat mieluummin vastaanottaa maksuohjeet postitse, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun tehtyäsi oston. Yhteystiedot ja muuta tietoa Klarnasta löydät sivulta klarna.fi.

Maksut

Veloitamme sinulta laskutusmaksun 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa 5,00 €:n muistutusmaksun. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottotarkistus ja henkilötietojen käsittely Klarnalla

Jos valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, Klarna arvioi luottokelpoisuutesi. 

Klarna käsittelee henkilötietojasi täyttääkseen velvollisuutensa sekä tätä sopimusta että muita tarkoituksia koskien, jotka on mainittu Tietosuojaselosteessamme. Tietosuojaseloste on luettavissa täällä sekä verkkosivuillamme, ja käyttämällä Klarnan palveluja vahvistat, että olet lukenut selosteen. Käsittelemme henkilötietojasi esimerkiksi tunnistaaksemme ja analysoidaksemme asiakkuutesi, suorittaaksemme luottoarvioinnin, markkinoidaksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme. Saatamme myös siirtää tietojasi valituille osapuolille (kuten luottotietotoimistoille), jotka sijaitsevat mahdollisesti EU:n/EAA:n ulkopuolella. Tietosuojaselosteessamme on lisätietoa tietojen jakamisesta, oikeuksistasi omiin tietoihisi, kuinka saat meihin yhteyden kysymyksissäsi tai teet valituksen viranomaisille.

Luovutus tai siirto

Sinulla ei ole oikeutta luovuttaa tai siirtää näiden ehtojen mukaisia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi kenellekään muulle. Me voimme luovuttaa tai siirtää nämä ehdot tai minkä tahansa näiden ehtojen mukaisen oikeuden tai velvollisuuden kolmannelle osapuolelle milloin tahansa sillä edellytyksellä, että ehdot eivät sen johdosta muutu sinulle epäedullisemmiksi.

Lue lisää Klarnan verkkosivuilta: https://www.klarna.com/fi/ehdot/

Walley Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Ninja.fi verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa (ensimmäisellä laskulla 3,80 €). Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Ninja.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,6 %, luottokustannusten yhteismäärä 403 €, maksettava kokonaismäärä 1 403 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija.

Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

Tarkasta kaikki voimassa olevat maksutavat sivuiltamme kohdasta Maksutavat.

Vaihto ja palautus

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Asiakas vastaa tuotteen arvonalentumisesta mikäli tuote palautetaan alkuperäistä kuntoa poikkeavassa kunnossa. Hygieniatuotteilla (esimerkiksi sinetöidyissä pakkauksissa toimitetut korvakorut, lävistyskorut) ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16§ kohdat 3 ja 4).

Ilmaista palautusta hyödyntääkseen tilaajan olla yhteydessä Ninjan asiakaspalveluun ennen tuotteiden palautusta ja käyttää palautuksessa Ninjan antamaa palautustunnusta. Palautuksen voi myös tuoda veloituksetta Ninjan toimipisteeseen.

Mikäli tilauksen ostoskorin arvo on 0€ (nolla euroa) ennen toimituskuluja, asiakas ei voi hyödyntää Ninjan tarjoamaa ilmaista palautusoikeutta vaan asiakas vastaa itse palautuskuluista käyttämänsä palautustavan mukaan.

HUOM! Toimituksen lisäpalveluita ei hyvitetä palautuksen yhteydessä. Mikäli palautuksen jälkeen tilauksessa olevat mahdolliset alennukset tai tarjousehdot eivät täyty, veloitetaan erotus palautuksen yhteydessä. (Esimerkiksi mikäli alkuperäinen tilaus on ylittänyt ilmaisen toimituksen rajan, mutta palautuksen jälkeen tilauksen arvo jää alle rajan, veloitetaan toimituskulut valitun toimitustavan mukaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.) Muutoin palautetuista lähetyksistä voidaan periä toteutuneet toimituskulut. Uudelleen lähetyksestä laskutetaan lähetyskulut kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Yksi palautus per tilaus on ilmainen, tämän jälkeen palautuksesta syntyneet kustannukset veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Noutamaton lähetys

Noutamatonta lähetystä ei KSL:n mukaisesti lueta palautukseksi. Noutamattomasta lähetyksestä veloitetaan toteutuneet toimitus- ja palautuskulut kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Myymälöistämme noutona tilatuista peritään 3,90€ toimituskulu, mikäli tilaus jätetään noutamatta.

Tuotereklamaatiot

Ninja vastaa siitä, että jokainen lähetys tarkistetaan huolellisesti ennen kuin se lähetetään asiakkaalle. Jos tästä huolimatta tuotteessa on virhe tai tuote on väärä, tulee virheestä reklamoida välittömästi Ninjan asiakaspalveluun. Mikäli haluat purkaa kaupan, palautetaan maksu 30 päivän kuluessa siitä, kun Ninja on vastaanottanut virheellisen tuotteen.

Kuluttajansuoja

Ninja noudattaa kaikessa toiminnassaan Kuluttajansuojalakia sekä Kilpailu- ja kuluttajaviranomaisen ohjeita ja suosituksia.

Riitojen ratkaisu

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Erimielisyys voidaan ratkaista myös EU:n ODR forumissa: (ec.europa.eu/odr)

Ylivoimainen este

Ninja ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot, häiriöt kuljetuksissa sekä pandemiat. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä Ninjalla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Tietosuoja ja turvallisuus

Maksaminen Ninja.fi verkkokaupassa tapahtuu Paytrail, Stripe tai Klarna -maksupalveluiden avulla. 

Tietosuoja

Ninja vastaa henkilötiedoista, jotka asiakas Ninjalle ilmoittaa tai jotka Ninja saa haltuunsa asiakkaan tilauksen yhteydessä. Ninja huolehtii asiakastietojen asianmukaisesta käsittelystä ja säilyttämisestä. Tietoja käytetään toimitussopimuksen solmimisessa ja toteuttamisessa, Ninjan organisoimissa suunnatuissa markkinointitoimenpiteissä, maksujen perinnässä ja muissa asiakassuhteen hoitamiseen liittyvissä tilanteissa. Ninjan asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta verkkokaupan tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi). Asiakas voi tarkistaa Ninjan hallussa olevat asiakastiedot ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@ninja.fi.

Lisätietoa Ninjan keräämistä ja tallentamisesta asiakastiedoista löytyy tietosuojaselosteesta.

Cookies

Käytämme palvelussamme evästeitä (cookies). Verkkokaupoissa ja muissa verkkopalveluissa yleisesti käytetyt evästeet ovat pieniä tunnistetiedostoja, jotka siirtyvät palvelimelta vierailijan tietokoneeseen istunnon aikana. Käytämme evästeitä mahdollistaaksemme vierailijan siirtymisen sivuillamme palvelusta toiseen istunnon aikana. Evästeiden käyttö ei näy vierailijalle istunnon aikana eikä rasita vierailijan tietokonetta.

Ikäraja

Asioidakseen verkkokaupassa asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias.