Sopimusehdot

Taustat

Ninja on No8nik Oy:n rekisteröity tavaramerkki.

Näitä sopimusehtoja sovelletaan asiakkaan tilatessa tuotteita Ninja –verkkokaupasta osoitteesta www.ninja.fi. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt yleiset sopimusehdot. Näillä ehdoilla ei heikennetä Suomen lain mukaisia kuluttajan oikeuksia (Kuluttajansuojalaki).

Ninjalla on oikeus keskeyttää verkkokauppa tarvittaessa, esimerkiksi huoltotoimenpiteiden suorittamiseksi.

Ninja pidättää oikeuden perustellusta syystä muuttaa näitä sopimusehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai verkkokaupan välityksellä. Tilaukseen sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia ehtoja, jotka asiakkaan on hyväksyttävä ennen tilauksen jatkamista.

Kaikki näillä sivuilla esitetyt tekstit ja kuvat ovat Ninjan omaisuutta. Tekijänoikeuksilla suojattujen kuva- ja tekstimateriaalien luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

Yhteystiedot

Ninja / No8nik Oy
Y-2957453-4
Eteläkatu 14
13100 Hämeenlinna

Hinnat

Tuotteiden hinnat ovat euromääräisiä (EUR) ja sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron, joka on tällä hetkellä 24%. Hinnat eivät sisällä käsittely- eivätkä lähetyskuluja. Tilaushetkellä ilmoittamme hinnat ovat voimassa asiakkaan koko ostoprosessin ajan.

Ninja pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen selvän hintavirheen ollessa kyseessä. Selvällä hintavirheellä tarkoitettaan verkkokaupassa sitä, että tuotteen hinta poikkeaa selvästi ja merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta (esimerkiksi jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai tuotteella ei ole hintaa ollenkaan). Tällaisessa tapauksessa virheellinen hinta poikkeaa niin selvästi oikeasta hinnasta, että kuluttajan katsotaan ymmärtävän hintatiedon olevan virheellinen.

Mikäli verkkokaupassa on menossa kampanja tai asiakkaalla on kampanjakoodi, joka oikeuttaa erikseen mainittuun etuuteen verkkokaupassa, asiakas ei voi käyttää kuin yhden etuuden kerrallaan. Asiakas ei voi hyödyntää kertaluonteista etua kahdesti. Kampanjat ovat voimassa rajoitetun ajan, eikä niitä voi yhdistellä. Kampanja etuja ei myönnetä jälkikäteen.

Sopimuksen sitovuus

Osapuolia sitova sopimus syntyy, kun Ninja on lähettänyt erillisen tilausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen (Tilausvahvistus). Vahvistus tehdään heti kun Ninja on vastaanottanut tilauksen ja maksaminen on suoritettu onnistuneesti. Perjantaina, pyhän aattona tai pyhänä tehty tilaus pyritään vahvistamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä klo 18:00 mennessä. Tilaus voidaan vahvistaa vain, jos Ninja pystyy todentamaan asiakkaan osoitteen.

Ninjalla on oikeus yksittäisissä tapauksissa hylätä tilaus. Ninja ei takaa verkkokaupan tuotteiden saatavuutta kaikissa tilanteissa. Kaikki asiakastunnuksilla tehdyt ostokset katsotaan olevan asiakkaan ostoksia. Tämän vuoksi on tärkeää, että asiakas säilyttää asiakastunnuksia huolellisesti siten, etteivät ne joudu ulkopuolisten tietoon.

Toimitusaika ja toimituksesta ilmoittaminen

Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on tavallisesti noin 2-8 arkipäivää toimitustavasta riippuen. Kello 14 jälkeen tehtyjen tilauksien toimitusaika lasketaan seuraavasta arkipäivästä lähtien. Toimitusaika on arvio. Toimituksen myöhästyessä merkittävästi asiakkaalla on oikeus purkaa kauppa. Ninja ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka ovat aiheutuneet arvioiden toimitusajan ylittämisestä. Juhlapyhien aikaan (esimerkiksi joulunaika) voivat toimitusajat olla hieman pidempiä.

Ninja vastaanottaa ja toimittaa tilaukset siinä järjestyksessä kuin ne saapuvat Ninjalle.

Asiakas ilmoittaa tilauksen yhteydessä, haluaako noutaa paketin Ninjan myymälästä, vai toimituksen postin toimipisteeseen/pakettiautomaattiin tai kirjeitse antamaansa osoitteeseen. Ninja toimittaa lähetykset ensisijaisesti halvinta mahdollista toimitustapaa käyttäen, ja pidättää oikeuden vaihtaa toimitustapaa. Yli 40€:n arvoiset kirjeitse toimitettavat tilaukset muutetaan pakettitoimituksiin.

Kun tilaus on valmis noudettavaksi asiakkaalle lähetetään tästä ilmoitus. Ilmoitus lähetetään sähköpostitse. Jos olet ilmoittanut noutavasi tilauksen Ninja myymälästä, tilaus tulee noutaa henkilökohtaisesti tai valtakirjalla. Mukana on oltava tilausnumero sekä voimassaoleva henkilöllisyystodistus. Tilaus on noudettava 14 päivän kuluessa saapumisilmoituksesta.

Jos olet ilmoittanut noutavasi tilauksen Postin toimipisteestä, tilausta noudettaessa mukana on oltava voimassaoleva henkilöllisyystodistus sekä Postin saapumisilmoitus tai paketin lähetystunnus. Tilaus on noudettavan 7 päivän kuluessa saapumisilmoituksesta.

Toimitus

Toimitustapa ja lähetyskulut

Suomessa asuva voi valita viidestä vaihtoehtoisesta toimitustavasta:

  • Posti Priority -kirje
  • Nouto Postin toimipisteestä
  • Pakettiautomaatti
  • Matkahuolto
  • Nouto Ninja -myymälästä

Voit valita tilauksesi toimitetavaksi ilmoittamaasi osoitteeseen mukaiseen postin toimipisteeseen. Ninja pidättää oikeuden muuttaa toimitustapaa. Paketin toimituskulut postin kautta ovat 5,90 euroa, kun ostosten yhteissumma on alle 30 euroa, kun ostosten yhteissumma on tasan tai ylittää 19 euroa toimitusmaksua ei peritä Economy -kirjeestä. 

HUOM! Kirjeiden ja Pikkupaketin maksimi korkeus on 30mm, kaikki tätä korkeammat lähetykset toimitetaan pakettina lähimpään Postin toimipisteeseen.

Tuotteet toimitetaan yhtenä lähetyksenä

Ninja ei voi taata tuotteiden saatavuutta kaikissa olosuhteissa. Mikäli jotakin tilaamaasi tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla, Ninja ilmoittaa tästä asiakkaalle ja toimittaa vain ne tuotteet, jotka ovat saatavilla. Ninja hyvittää toimittamatta jääneet maksetut tuotteet asiakkaalle.

Ninja ei lähetä jälkitoimituksia.

Maksaminen

Maksupalvelun tarjoaja

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio. 3.8.2020 alkaen 3,80€.)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Yleiset ehdot löydät täältä.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

Maksuehdot

Vaihto ja palautus

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisissä pakkauksissaan avaamattomina. Hygieniatuotteilla (esimerkiksi korvakorut, lävistyskorut) ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16§ kohdat 3 ja 4).

Ilmaista palautusta hyödyntäekseen tilaajan olla yhteydessä Ninjan asiakaspalveluun ennen tuotteiden palautusta ja käyttää palautuksessa Ninjan antamaa palautustunnusta. Palautuksen voi myös tuoda veloituksetta Ninjan toimipisteeseen. Toimituksen lisäpalveluita ei hyvitetä palautuksen yhteydessä. Muutoin palautetuista lähetyksistä voidaan periä toteutuneet toimituskulut. Uudelleen lähetyksestä laskutetaan lähetyskulut kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti

Mikäli palautuksen jälkeen tilauksessa olevat mahdolliset alennukset tai tarjousehdot eivät täyty, veloitetaan eroitus palautuksen yhteydessä. Esimerkiksi mikäli alkuperäinen tilaus on ylittänyt ilmaisen toimituksen rajan, mutta palautuksen jälkeen tilauksen arvo jää alle rajan, veloitetaan toimituskulut valitun toimitustavan mukaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Noutamaton lähetys

Noutamatonta lähetystä ei KSL:n mukaisesti lueta palautukseksi. Noutamattomasta lähetyksestä veloitetaan toimitus- ja palautuskulut kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Myymälöistämme noutona tilatuista peritään 3,90€ toimituskulu.

Tuotereklamaatiot

Ninja vastaa siitä, että jokainen lähetys tarkistetaan huolellisesti ennen kuin se lähetetään asiakkaalle. Jos siitä huolimatta tuotteessa on virhe tai tuote on väärä, tulee virheestä reklamoida välittömästi. Jos kuitenkin tilauksessa on viallinen tuote, tulee tilaajan välittömästä reklamoida tästä Ninjan asiakaspalveluun. Mikäli haluat purkaa kaupan, palautetaan maksu 30 päivän kuluessa siitä, kun Ninja on vastaanottanut virheellisen tuotteen.

Kuluttajansuoja

Ninja noudattaa kaikessa toiminnassaan kuluttajaviranomaisten suosituksia.

Osa tuotteistamme on hygieniatuotteita (esimerkiksi läpimenevät korvakorut, lävistyskorut, hiustuotteet ja kosmetiikka), joilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta (KSL 6§ 16)

Riitojen ratkaisu

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Erimielisyys voidaan ratkaista myös EU:n ODR forumissa: (ec.europa.eu/odr)

Ylivoimainen este

Ninja ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä Ninjalla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Tietosuoja ja turvallisuus

Maksaminen Ninja verkkokaupassa tapahtuu Paytrail tai Sripe -palveluiden avulla.

Tietosuoja

Ninja vastaa henkilötiedoista, jotka asiakas Ninjalle ilmoittaa tai jotka Ninja saa haltuunsa asiakkaan tilauksen yhteydessä. Ninja huolehtii asiakastietojen asianmukaisesta käsittelystä ja säilyttämisestä. Tietoja käytetään toimitussopimuksen solmimisessa ja toteuttamisessa, Ninjan organisoimissa suunnatuissa markkinointitoimenpiteissä, maksujen perinnässä ja muissa asiakassuhteen hoitamiseen liittyvissä tilanteissa. Ninjan asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta verkkokaupan tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi). Asiakas voi tarkistaa Ninjan hallussa olevat asiakastiedot ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@ninja.fi.

Lisätietoa Ninjan keräämistä ja tallentamisesta asiakastiedoista löytyy tietosuojaselosteesta.

Cookies

Käytämme palvelussamme evästeitä (cookies). Verkkokaupoissa ja muissa verkkopalveluissa yleisesti käytetyt evästeet ovat pieniä tunnistetiedostoja, jotka siirtyvät palvelimelta vierailijan tietokoneeseen istunnon aikana. Käytämme evästeitä mahdollistaaksemme vierailijan siirtymisen sivuillamme palvelusta toiseen istunnon aikana. Evästeiden käyttö ei näy vierailijalle istunnon aikana eikä rasita vierailijan tietokonetta.

Ikäraja

Asioidakseen verkkokaupassa asiakkaan on oltava vähintään 15-vuotias. Alaikäisten ostoksille edellytetään huoltajan suostumus. Alaikäinen voi maksaa vain verkkopankin kautta.

Tilaukset Suomen ulkopuolelle

Toistaiseksi tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomessa ja Balttiassa sijaitseviin osoitteisiin.

Sunnuntai,Maanantai,Tiistai,Keskiviikko,Torstai,Perjantai,Lauantai
Tammikuu,Helmikuu,Maaliskuu,Huhtikuu,Toukokuu,Kesäkuu,Heinäkuu,Elokuu,Syyskuu,Lokakuu,Marraskuu,Joulukuu
Tuotteita ei riittävästä, vain [max] saatavilla.
Lisää toivelistalleSelaa toivelistaltaPoista toivelistalta
Ostoskori

Ostoskorisi on tyhjä.

Jatka shoppailua