Haasteita Posti Priority -kirjetoimituksissa

Haasteita Posti Priority -kirjetoimituksissa

Posti Priority -kirjetoimitusten haasteet ja mitä voit tehdä

Olemme aina pyrkineet tarjoamaan teille mahdollisimman sujuvaa ja nopeaa palvelua edulliseen hintaan. Siksi onkin raskasta tiedottaa teille viimeaikaisista ongelmista, jotka ovat liittyneet Posti Priority -kirjetoimituksiin. Ennen kaikkea haluamme esittää pahoittelumme niistä mahdollisista harmeista, jotka nämä ongelmat ovat voineet teille aiheuttaa.

Ongelmat kirjetoimituksissa alkoivat noin kuukausi sitten, ja olemme seuranneet tilannetta tarkasti ja pitäneet säännöllisesti yhteyttä Postiin selvittääksemme syyn tähän. Tänään saimme tiedon, että ongelman juurisyy on Helsingin Postikeskuksen siirtymisessä 100% koneelliseen kirjelajitteluun. Vaikka tavoitteena on ymmärrettävästi ollut tehostaa ja nopeuttaa prosesseja, lajittelussa on ilmennyt suuria ongelmia, jotka ovat heijastuneet suoraan toimitusaikoihin.

Tämänhetkisen arvion mukaan Posti Priority -kirjetoimitusten toimitus- ja palautusajat voivat venyä jopa kuukauden mittaisiksi. Ymmärrämme, että tämä on erittäin pitkä aika, etenkin kun odotat innolla uusia tuotteitasi tai haluat palauttaa tuotteita. Pyrimme nyt ensisijaisesti varmistamaan matkalla olevien lähetysten nopean etenemisen.

Jotta voimme varmistaa, että saat tilauksesi mahdollisimman nopeasti, suosittelemme tällä hetkellä valitsemaan Postin tai Matkahuollon pakettitoimituksen, jonka toimitusaika-arvio on 1-2 arkipäivää. Pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluamme ja etsimään parhaita ratkaisuja asiakkaillemme, ja kiitämme teitä kärsivällisyydestänne tässä tilanteessa.

Lämpimin terveisin,
Tiina


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.