Halloween 2022

Halloween 2022

Pimeys saapuu ja vuoden karmein juhla tulee. On halloween:n aika taas! Riivattu tunnelma ja pelottavat asut ovat osa tätä tapahtumaa.

Pukeutumisongelma on varmasti ensimmäinen stressinaihe - mihin teemaan pukeutua? Voi olla hauska tai voi olla super kauhea. Voi pukeutua kahdestaan tai yksin johonkin tiettyyn teemaan.

Se on ainakin varma, että meiltä Ninjasta löytyy selkäpiitä karmivat korut halloween juhlaan. Myös synkän tummat ja viekeät korut löytyvät piristämään koulu- ja työpäivää. Koko halloween koruvalikoiman löydät tästä.

Tänä vuonna meille on tullut huomattava valikoima korvakoruja Halloween teemalla. Tuttuja muotoja on modernisoitu, mutta hahmoina toimivat tunnetut pimeyden tahot. Löydät näistä sarjoista mm. hämähäkit, kummitukset, ruumisarkun, ristit, pääkallot ja luurangot.

Asusteilla ja koruilla saat helposti viimeisteltyä asusi kauhunjuhlaan oli sitten kyse hauskasta hahmosta tai pelottavasta puvusta. Suosittuja tuotteita teemapukeutumisessa ovat mm. imagolasit ja hiuskukkakoristeet.

Kun löydät oman teemasi niin saat meiltä myös paljon koruja, mitä on helppo tuunailla omaan asuun sopivaksi. Esimerkiksi perinteiseen mustaan pantaan pystyt helposti liimaamaan koristeita. Hae inspiraatiota pinterestiin luomastamme Halloween osiosta.

Pinterest

HALLOWEEN ASUIDEOITA 2022

Jokainen vuosi on erilainen. On kestoteemoja kuten kummitukset, kauhun klassikot jne. Mutta jokaista Halloweenia leimaa aina elokuvauutuudet sekä poliittinen kenttä. Ei epäilystäkään etteikö tänä vuonna nähtäisiin poliittisen maailman päättäjiä tässä kauhun juhlassa.

Elokuva ja viihdeteollisuudesta pinnalla on varmasti paljon hyviä henkilöitä / asuja. Kokosimme seuraavan listan:

Tervetuloa myymäläämme ja verkkokauppaan tutustumaan erilaisiin vaihtoehtoihin halloween asuasi varten. Autamme teitä mielellä löytämään etsimänne!


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.