IHANAT NAPAKORUT

 

Vaikka kevät on vasta ovella niin päätimme tässä avata jo pelin ja kirjoittaa napakoruista. Ensimmäiset uudet napakorumallit saapuivat kesän mallistoista. Vuoden 2021 napakorut tulevat olemaan paljon kiiltävää zirkonia sekä kullan ja ruusukullan väriä.

Lopussa olemme kirjoittaneet vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, mitkä liittyvät napalävistyksen ottamiseen. Pitää muistaa, että napalävistys paranee todella hitaasti. Noin 6-12 kuukauden paranemisaika tarkoittaa sitä, että nyt talvikaudella on otollinen hetki ottaa napalävistys.

Uusista napakoruista haluamme erityisesti esitellä muutamia kimaltavia zirkoni malleja. Zirkonia on synteettinen timantti. Se taittaa ihanasti valoa, on edullinen ja näyttävän näköinen. Alla olevista kuvista näkyy kurkistus ihaniin uutuuksiin!

 Sydän napakoru 107030013629 | Ninja.fiHelmi napakoru 107030014329 | Ninja.fi

Ruusukulta napakoru 107030013933 | Ninja.fiPitkä ruusukulta napakoru 107030014133 | Ninja.fi

Risti napakoru 107030014429 | Ninja.fiKullattu zirkoni napakoru 107030014632 | Ninja.fi 

Sattuuko napakorun ottaminen?

Hyviä uutisia: useimmat ihmiset sanovat, että navan lävistykset eivät satu niin paljoa. Se ovat kivun suhteen verrattavissa korvan ruston lävistyksiin. Jos olet ottanut korvan tai nenän ruston lävistyksen aiemmin, niin tämmöinen lävistys sattuu yleensä enemmän kuin vatsan. Jonkin verran arkuutta ja sykkivää tunnetta tulee varmasti olemaan ensimmäisinä päivinä, mutta sen ei pitäisi häiritä elämääsi merkittävästi.

Milloin napakoru kannattaa ottaa?

Napalävistyksessä pitää muistaa, että sen parantuminen kestää huomattavasti kauemmin kuin muut lävistykset. Korvan lävistykset paranevat yleensä 6–8 viikossa, mutta napalävistyksen paraneminen voi viedä aikaa kuudesta kuukaudesta vuoteen. Tämän takia moni suositteleekin navan lävistämistä talvella, jotta rantakaudella lävistyksesi on parantunut.

Raskauden ajaksi napakoru?

Parantuneeseen napalävistykseen usein vaihdetaan elastinen napakoru raskauden ajaksi. Raskausajan napakoru on elastinen ja usein pidempi kuin perinteinen napakoru banaani. Bioflex materiaali on mukavan elastinen ja taipuu navassa helposti.