Kampin myymälä suljettu 18.9.-1.10.

Kampin myymälä suljettu 18.9.-1.10.

Keskustan terveys- ja hyvinvointikeskuksen rakentaminen alkaa

Kuten monet teistä saattavat tietää, Helsingin keskustassa on aloitettu jättimäinen rakennusprojekti uuden terveys- ja hyvinvointikeskuksen rakentamiseksi. Tämä on hieno ja tarpeellinen projekti.

Valitettavasti jokaisella suurella rakennushankkeella on kuitenkin myös sivuvaikutuksensa. Tällä kertaa rakennustyöt vaikuttavat suoraan meidän Kampin myymäläämme. Sähkötalon viereen kohoava työmaa-alueet aiheuttavat väliaikaista haittaa myymälällemme, minkä vuoksi joudumme pitämään myymälämme suljettuna 18.9.-1.10. välisen ajan.

Verkkokauppa toimii normaalisti

Vaikka myymälä on suljettu, verkkokauppamme on auki 24/7! Voitte edelleen tehdä ostoksia normaalisti verkkokaupassamme, ja tilaukset toimitetaan ilman viiveitä.

Mikäli haluatte noutaa tilauksenne itse, tämä on edelleen mahdollista! Teemme noutoprosessista mahdollisimman sujuvan. Haluamme kuitenkin pyytää, että otatte ensin yhteyttä asiakaspalveluumme ennen kuin saavutte paikan päälle. Henkilökuntamme on remontin aikana vaihtelevasti paikalla. Tällä tavalla voimme varmistaa, että kaikki sujuu mutkattomasti ja turvallisesti.

Halusimme kiittää teitä ymmärryksestänne. Arvostamme jokaista asiakastamme ja toivomme näkevämme teidät kaikki jälleen lokakuussa, kun ovet avautuvat uudelleen.

Kiitos, ja pysytään yhteydessä!

Terveisin,
Tiina
Ninja Asiakaspalvelu


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.