Sydän aurinkolasit

Tuote mikä loppuu joka kerta kun se tulee valikoimaan. Sydämenmuotoiset linssit aurinkolaseissa on takuumenestys. Niitä rakastetaan ja niitä tykätään käyttää. Mikä voi olla paremman näköistä kuin ihanat sydän aurinkolasit täydellisessä arki- tai lomakuvassa.

Listasimme blogiin sydän aurinkolasimalleja ja kirjoitimme omaa kokemusta laseista. Todella vahva suositus!

Sydän aurinkolasit kehyksillä

 

"Kasvoilla nämä lasit sai säädettyä nenätuilla istumaan tukevasti. Sydämet tuntuivat hyvin peruskokoisilta ja muuten helppo valinta kesäpäiväksi. Linssit olivat kivat liukuvärjätyt."

 

Kehyksettömät sydän aurinkolasit

 

"Sama tuntuma kasvoilla kuin kehyksellisessä mallissa, mutta linssit ovat asteen isommat. Laidan viisteiset muodot antavat kasvoilla kivan säkenöinnin - sen erottaa itsekkin kun lasit ovat päässä ja katsot sivulle. Viisteiset reunat antavat mukavasti itsevarmuutta lasien kanssa - ei aivan jokaisen kasvoilla ole näitä!"

 

Valuvat sydän aurinkolasit

 

"Linssit tuntuivat heti vähän paksummilta ja muotoonleikattu alaosa on vain niin makee. Istuvat hyvin ja varmasti rohkea valinta ihan mihin tilanteeseen vain. Jos jokin sydänmalli pitäisi valita miehelle niin tämä sopii varmasti"

 

Matalat sydän aurinkolasit

 

"Tuntuu kuin olisi hypännyt takaisin 90-luvulle. Tuntui kun ikäkin olisi tippunut muutaman vuoden kun nämä lasit tiputti nenälle - aika makeet!"