Kesän varma merkki: Aurinkolasifillari on taas liikenteessä!

Kesän varma merkki: Aurinkolasifillari on taas liikenteessä!

Aurinkolasifillarimme liikkuu taas Helsingissä!

 

Helsinkipäivän kunniaksi aurinkolasifillarimme on taas lähtenyt liikenteeseen. 😎 🚲 Täksi kaudeksi olemme saaneet kokonaan uuden sähköisen fillarin!

Aurinkolasifillari | Ninja.fi

Aurinkolasifillari kattaa suurimman osan aurinkolasivalikoimastamme. Pyrimme pitämään pyörän kyydissä yli 200 erilaista vaihtoehtoa eli jokaiselle pitäisi löytyä sopiva malli. Tulemme sinne missä sinäkin olet! 

Kovalla auringon paisteella on hyvä muistaa suojata iho, mutta yhtä tärkeätä on suojata myös silmät UV-säteilyltä. Kaikki aurinkolasimme ovat EU direktiivien ja ISO standardien mukaisesti UV-A ja -B 100% suojattuja!

Aurinkolasifillari | Ninja.fi

Voit seurata fillarin aukioloja Facebook sivuiltamme, ilmoitamme aina kun pyörä on liikenteessä. Säävaraus! Liikumme ainoastaan kun aurinko porottaa ja ihmisillä on hauskaa! Fillarin voit bongata Helsingin keskustasta, Kamppi - Esplanadin puisto - Senaatin tori - Mikonkatu akselista. Suurempien tapahtumien aikana fillari löytyy yleensä näiden lähimaastosta.

Maksutapoina pyörässämme käy kaikki samat kuin muissakin myymälöissä ja verkkokaupassa: pankki- ja luottokortit, älypuhelimet ja -kellot, Ninjan lahjakortit ja tietysti käteinen.

Aurinkolasifillari

Aurinkolasifillari | Ninja.fi


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.