Viekkaat kissamaiset aurinkolasit *kissa aurinkolasit*

Viekkaat kissamaiset aurinkolasit *kissa aurinkolasit*

Kissa aurinkolasit

Cat eye aurinkolasit ovat olleet jo vuodesta 2020 kovassa huudossa ja niiden suosio edelleen jatkuu. Kyseessä ei todellakaan ole mikään uusi malli vaan kissa lasit ovat loistaneet muotimaailman parrasvaloissa vuosikymmenet. Kun ne ensimmäistä kertaa nousivat suosioon 1950- ja 1960-luvulla niin tyyli nähtiin heti Hollywoodin kirkkaimpien tähtien kasvoilla. Tunnetuimpia heistä ovat varmasti Marilyn Monroe ja Audrey Hepburn. Kissa aurinkolasit ovat säilyneet aurinkolaseissa ja silmälaisessa tähän päivään saakka modernilla tavalla.

Millaiseen kasvoon kissa aurinkolasit sopivat?

Kissamaiset aurinkolasit sopivat parhaiten soikeille kasvoille. Oikeastaan soikeisiin kasvoihin sopii lähes kaikki aurinkolasityylit. Ovaalit kasvot ovat tasa-arvoiset niin ei ole ihme, että näinkin omalaatuiset aurinkolasit sopivat heidän kasvoihin.

Mutta kyllä ne kissamaiset aurinkolasit sopivat muunkin muotoisiin kasvoihin. Jos kasvosi ovat neliömäiset niin kissamaisissa laseissa kannattaa valita pyöristetymmät tai enemmän soikionmuotoiset.

Kasvojen tyyppejä on paljon ja laseja kannattaa sovittaa rauhassa, jotta löytyy malli mikä ei korosta tiettyjä vahvoja piirteitä vaan enemmän tasapainottaa. Alla olemme tuoneet esille valikoimaamme ja sieltä löytyy vaikka mitä kissa aurinkolasia täksi vuodeksi!

Kissa aurinkolasimallisto ja uutuudet

Lukuisista kissamaisista aurinoklaseista tänä vuonna on muun aurinkolasitrendin mukana tulleet matalat linssit sekä värilliset sarjat. Tottakai mustat ja ruskeat mallit pitävät pintansa ja ovat aina ne varmimmat valinnat, mutta ehkä myös ne tylsimmät. Alla näet vuoden 2021 aurinkolasi valikoimaa kissa aurinkolaseista.

 


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.