Kukkapantoihin pukeutuminen on nyt trendikästä - Tutustu uusiin 2023 malleihimme!

Kukkapantoihin pukeutuminen on nyt trendikästä - Tutustu uusiin 2023 malleihimme!

Kukkapantoihin pukeutuminen on nyt trendikästä - Tutustu uusiin 2023 malleihimme!

Tänään haluan puhua teille kukkapannoista - ne ovat täydellinen asuste kevään ja kesän muotiin! Eikö niin?

Ja kuulkaas, vuoden 2023 trendi on kaikkea muuta kuin tylsät kukkapannat. Nyt halutaan näyttävyyttä ja värikkyyttä, joten isompi on ehdottomasti parempi. Pienet kukkapannat eivät enää kelpaa, vaan nyt tarvitaan runsaita kukkapantoja, joissa on paljon pieniä kukkia ja vihreitä lehtiä välissä tuomaan raikasta kontrastia. Nämä upeat asusteet ovat nyt suosittuja erityisesti festivaaleilla, mutta ne sopivat myös täydellisesti boheemiin tyyliin.

Kukkapantojen värejä ei myöskään kannata unohtaa - rohkeat ja näyttävät värit ovat nyt se juttu! Värien suhteen kannattaa unohtaa tylsät sävyt ja luottaa rohkeisiin ja näyttäviin väreihin. Erityisesti pastellit ja neonvärit ovat nyt erittäin trendikkäitä, joten ne sopivat täydellisesti kukkapantojen värimaailmaan. Eikä ruusut ole enää ainoa kukka vaan orkideat, pionit sekä muut kevään kukat ovat se juttu. Nämä kukkapannat ovat täydellinen valinta, jos haluat erottua joukosta. 

Ja hei, eikö olekin ihanaa, että uusimmat mallimme ovat nyt saatavilla sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme? Tule kurkkaamaan laaja valikoimamme ja löydä juuri sinulle sopiva kukkapanta!

Katso kaikki kukkapannat

Olen itse rakastunut kukkapantoihin ja käytän niitä aina, kun haluan lisätä pientä ekstraa asuuni. Niiden avulla voit kertoa omaa tarinaasi ja näyttää juuri siltä kuin haluat. Joten seuraavan kerran, kun suunnittelet asuasi, muista kukkapannat, varsinkin kesänfestareille - ne ovat täydellinen asuste jokaiseen tilaisuuteen! 💐❤️

Terveisin,
Tiina


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.