Laadukas oikea hiusharja omille hiuksille

Laadukas oikea hiusharja omille hiuksille

Laadukas oikea hiusharja omille hiuksille

Terveet ja elinvoimaiset hiukset ovat varmasti jokaisen tavoite hiustenhoidossa. Hyvin usein hiustenhoito jää hiusten pesu- ja muotoiluaineisiin. Hiusten hyvinvoinnissa kannattaa aina kiinnittää huomiota myös itse harjaan, millä harjaa hiuksia. Moni käyttää omalle hiustyypille vääränlaista hiusharjaa - vääränlainen harja voi aiheuttaa hiusten sähköistymistä, haaroittuvia latvoja sekä muuta harmia hiuksille.

Niinkuin hiusten pesu- ja muotoiluaineissa niin ei harjoissakaan laadukkaimmat ole edullisimpia, mutta laadukkaaseen harjaa kannattaa panostaa. Hiusharjaa pitää myös muistaa säännöllisesti puhdistaa, poistaa irtohiukset ja tarkistaa harjan piikkien kunto.

Hiusharjoissa niin muodossa, harjaksissa ja rungossa on huomattavasti eroja. Kalleimmissa hiusharjoissa rungotkin ovat valmistettu kalliimmista puulajeista ja viimeistelty tarkasti.

Laadukas puinen harja

Villisianharjas puhdistaa, silottaa ja hoitaa

Villisianharjas ei suinkaan ole uusi keksintö vaan tuote on ikivanha. Sen positiivinen vaikutus hiuksiin on todettu jo vuosisatoja sitten. Se soveltuu kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti paksuille ja hauraille hiuksille, jatkeille sekä aaltomaisille ja suorille hiuksille.

Luonnonharjasmateriaali

Villisianharjas on mainio harjastyyppi pitämään hiukset puhtaana, silottamaan ja hoitamaan hiusta. Hiusten selvittämiseen puupiikkinen harja on parempi valinta taikka nailonharjaksin vahvistettu villisianharjas.

Villisianharjas uppoaa helposti paksumpiinkin hiuksiin päästen levittämään luonnollisia öljyjä tyvestä latvoihin estäen hiusten kuivumista ja murtumista. Harjauskokemus on monelle todella rentouttava. Harjas hieroo samalla hellävaraisesti päänahkaa edistäen verenkiertoa.

Harjakset poistavat helposti hiuksiin kertynyttä epäpuhtauksia kuten likaa, pölyä ja muotoilutuotteita sekä ylimääräistä talia. Hiukset pysyvät puhtaamman näköisenä, jolloin myös pesun tarve vähenee.

Oliivipuu runkoinen villisianharjas harjaTyynyllinen villisianharjas puuharja

Puupiikkinen hiusharja hieroo ja selvittää hiukset

Puupiikillinen hiusharja on jämäkkä, mutta hellävarainen päänahalle. Puiset pyöristetyt piikit soveltuvat erityisesti pitkille hiuksille. Vaurioituneille hiuksille harvapiikkinen puupiikkinen harja on mitä mainion. Paksuille hiuksille piikit saavat olla myös tiheään, että piikit pureutuvat tarpeeksi syvälle tiukseen.

Puupiikkinen hiusharja

Puupiikkisen harjan vahvuus on piikin antama hieronta päänahkaa, mikä lisää päänahan verenkiertoa. Vahvat puiset piikit myös vähentävät talia ja poistavat epäpuhtauksia. Myös päänahan luontaiset öljyt nousevat harjatessa tyvestä pituuksiin.

Säännöllinen harjaaminen luonnonpuisella harjalla pitää hiukset luonnollisesti kosteutettuna, mikä saa hiuksesi näyttämään terveen kiiltäviltä.

Puupiikkinen harja hiuksillePuupiikkinen lapioharja

Harjoilla ja harjaksilla on väliä

On tärkeä valita itselle sopiva ja miellyttävä hiusharja ja tehdä harjauksesta vaikka oma hemmotteluhetki. Katso verkkokauppamme koko valikoima luonnonharjoista.

 


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.