5 hyvää syytä ostaa musta sormus miehelle

Joillekin ihmisille musta väri on synonyymi tyhjyydelle, goottilaisuudelle ja kuolemalle; jotkut ihmiset jopa välttävät yllään mitään mustaa, koska musta väri synnyttää negatiivisista energiaa. Miesten muodissa, niin vaatteissa kuin koruissa, mustalle on aina kuitenkin ollut oma paikkansa. Se on väri mikä dominoi totaalisesti miesten muotia. Koruissa miehille on yhä enemmän alettu suunnittelemaan mustia koruja kuten musta kihlasormus, musta vihkirosrmus, mustaksi pinnoitetut / käsitellyt metallit ja jalomettalit sekä musta timanttisormus.

Miehelle musta sormus 1060100046 | Ninja.fiMusta sormus miehelle | Ninja.fiMusta terässormus miehelle 1060100041 | Ninja.fi

Mutta miksi musta, kun voi valita minkä värisen sormuksen vaan? Listaamme tässä 4 kohtaa, miksi musta on niin suosittu sormuksen värinä nykyään:

1. Musta on myös voiman ja vakaumuksen symboli. Unohda mustan negatiivinen merkitys; se on myös rohkeuden, voiman ja vakaumuksen symboli. Siksi mustat teräs-, volframi- ja titaanisormukset ovat nopeasti tulleet suosituksi miesten valitsemaksi vihkisormukseksi. Mustat vihkisormukset symboloivat pariskunnan vahvaa sidosta ja kuolematonta rakkautta; eikä mikään rakkaus ole inspiroivampaa kuin rakkaus, joka kestää yli ajan.

Musta onyx kivi oli yleisin materiaali, jota käytettiin sormusten ja symbolien valmistamiseen muinaisina aikoina; soturit käyttivät niitä yleensä taisteluissa voiman symbolina ja säilyttääkseen rohkeutensa vihollisiinsa. Tämä on luultavasti alkuperäinen syy käyttää mustaa sormusta, mikä on säilynyt aina näihin päiviin saakka.

2. Mustat värjätyt sormukset ovat yleensä vahvempia kuin muun tyyppisistä metalleista valmistetut sormukset. Volframikarbidista ja titaanista valmistetut mustat sormukset ovat vahvimpia; nämä metallit voidaan takoa eri muotoisiksi, mutta silti ne säilyttävät kovuutensa ja lujuutensa. Voit lyödä vetoa siitä, että vaikka käyttäisit mustia sormuksia päivittäin, ne eivät koskaan naarmuunnu, eivät koskaan haalistu eivätkä koskaan lainkaan syövy. Siksi volframista tehdyillä sormuksilla on enimmäkseen elinikäinen takuu. Musta terässormus on usein maalattu tai titaanipinnoitettu. Maalattu terässormus kuluu huomattavasti nopeammin kuin laadukas titaanipinnoite teräksen päällä. Mutta niinkuin lähes kaikki pinnoitteet niin myös titaanipinnoite kuluu ajan kanssa ja naarmuuntuu. Mutta musta terässormus on hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä vaihtoehto verrattuna kalliimppin mustiin sormuksiin.

3. Musta on muodikas, tyylikäs ja houkutteleva. Miehet voivat käyttää näitä sormuksia päivittäin millä tahansa tavalla. He voivat käyttää tukevaa pukua yksinkertaisilla farkuilla, tavallisella paidalla ja lenkkarilla ja näyttävät silti muodikkailta. Toisaalta mustien sormuksien käyttö minkä tahansa muodikkaan puvun kanssa näyttää silti lumoavalta. Jos selailet miesten muotilehtiä, löydät varmasti malleja ja mainoksien malleja, joilla on musta sormus sormessa lähes minkälaisten vaatteiden kanssa yhdistettynä.

4. Hienoista metalleista valmistetut mustat sormukset sekä ylelliset mustat kivet, kuten musta timantti, ovat arvokkaita; tämäntyyppinen sormus siirtyy tyypillisesti sukupolvelta toiselle perintönä. Tällainen sormus voi helposti olla perheen symboli. Mustat perinteisemmät ja hinnaltaan edullisemmat sormukset ovat usein yksinkertaisempia ja teräksestä tai titaanista valmistettuja. Ne ovat sormuksia mitkä kulkevat käyttäjänsä mukana tyylistä riippumatta. Myös älysormuksissa musta sävy on ollut suosituin miehille. Älysormus miehelle on hyvä sijoitus omaan terveyteen.

Mustasta sormuksesta voidaan sanoa, että väri varmasti on varma valinta miehelle. Kalliimmat jalometallit, erikoisemmat metallit sekä mustat jalkokivet nostattavat sormuksen arvoa huomattavasti ja usein tällaiset sormuset kiertävät sukupolvelta toiselle. Mustat teräs ja titaani sormukset miehelle ovat arkisempia ja varmasti kestäviä ja tyylikkäitä joka päiväisessä käytössä.

Meidän valikoimasta löydät teräksiset ja titaaniset mustat sormukset. Käytämme sormuksissamme lasikiviä sekä zirkoneita. Katso miesten terässormus valikoimamme tästä.