APRILLIA: Nenämaskit alkaen vain 2,99€

APRILLIA: Nenämaskit alkaen vain 2,99€

UUTUUS: Nenämaskit vain 2,99€/kpl

 

Asiakkaidemme toiveista lisäämme valikoimaamme vain nenän peittävät kasvomaskit – niin kutsutut nenämaskit. Tämä ei ole kuitenkaan yhteydessä kuuluisaan nenäpäivään.
Olemme saaneet palautetta, että kasvomaskien käyttäminen on hankaloittanut joidenkin käyttäjien hengitämistä ja tehnyt elämästä näin ollen hankalaa. Nenämaskia käyttämällä on vältyt myös ikäviltä tilanteilta syödessä ja juodessa! Tähän vastauksena tuomme nyt ensimmäisenä Suomessa markkinoille tämän erittäin odotetun uutuuden eli nenämaskin. 

Nenämaski | Ninja.fi

Nenämaskien myynti alkaa heti niiden saavuttua varastollemme pääsiäisen jälkeen. Mikäli haluat tehdä ennakkovarauksen tuotteista laitathan meille sähköpostia asiakaspalvelu@ninja.fi Ensimmäisessä erässä valikoimiimme saapuu yksiväriset kankaiset puuvillasta valmistetut nenämaskit, väreinä musta ja valkoinen. Hinta 2,99€/kpl tai 20 kappaleen paketeissa vain 49,99€ Jatkossa meille on tulossa myös koristeltuja nenämaskeja sekä nenämaskeja viiksien kanssa, mitkä tottakai sopivat niin naisille kuin miehille.

THL:n A-P. Rillian mukaan nenämaskilla pystytään saavuttamaan hyviäkin tuloksia, kuhan ihmiset oppivat käyttämään niitä. "Varmasti useampi käyttäisi maskia kun se ei haittaa päivittäistä toimintaa niin paljoa. Esimerkiksi juuri syöminen ja juominen onnistuu näin suojattuna myös ravintoloissa ja tämä voisi olla myös ratkaisu ravintoloiden avaamiselle"

Toivomme asiakkaille mukavaa pääsiäistä ja tsemppiä vaativien aikojen yli!


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.