Kesätyyli nilkkaketju ja nilkkakoru

Nilkkaketju kuuluu kesään

Kävimee tässä läpi kesän must tuotteita ja ensimmäisenä listalle tuli nilkkakorut. Erityisesti tänä kesänä kun isoja yleisötapahtumia on paljon peruttu niin virittäytyminen kesäfiilikseen alkaa kaupoista ja verkosta.

Nilkkakoru kulkee käsikädessä kesäisten rannekorujen "festarirannekkeiden" kanssa. Tänä vuonna nilkkakorumallistosta löytyy paljon simpukkakoruja, teräsketjuja, erilaisia solmittavia nilkkakoruja, värikkäitä lasihelmiä ja paljon muuta.

Erityisesti jokakesäinen simpukkakoru näyttää olevan tänä kesänä vahvasti esillä kaiken muun maanläheisen teeman kanssa. Simpukkanilkkakoru on helppo säätää jalkaa. Eri mallit ovat tekstiiliin punottuja ja kiristys onnistuu helposti naruja vetämällä.

Simpukka nilkkaketju valkoinen 1050400080 | Ninja.fiSimpukka nilkkaketju säädettävä 1050400081 | Ninja.fi

Simpukkateeman ja muiden värikkäiden mallien lisäksi valikoimasta löytyy fillitympiä ja prameampia malleja kuten pelkästä teräsketjut riipuksien kanssa tai vaikkapa strassinauhat helminauhan kanssa nilkkaan. Jos päivällä rannalla on simpukat jalassa niin illaksi korkkareiden kanssa voi vaihtaa kiiltävämmät sirommat korut nilkkaan.

Lila kankainen nilkkakoru 105040008213 | Ninja.fiHelmi nilkkaketju 105040008429 | Ninja.fi

Teräksinen nilkkaketju perhos riipus 105040007929 | Ninja.fiKullanvärinen hamsakäsi nilkkakoru 105040008532 | Ninja.fi

Nilkkakorumallisto vaihtuu myymälöissä ja verkkokaupassa menekin mukaan. Helpoiten näet malliston joko käymällä myymälässä tai verkkokaupasta.


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.