Joulujuhlat, pikkujoulut... Miten osallistua turvallisesti?

 

Miten käy pikkujoulujen? Vaikka kokoontumista rajoitetaan nyt voimakkaasti varsinkin pääkaupunkiseudulla, tulee moni järjestämään pikkujoulut - ehkä hiukan suunniteltua pienempinä, mutta pikkujoulut silti.

Jouluiset kangasmaskit | Ninja.fi

 

Juhlitaanhan pikkujouluja silti turvallisesti! Otimme valikoimaamme nyt paljon pikkujouluhin sopivia kasvomaskeja, jotta ei tarvitsisi aina valita sitä tylsää mustaa. Verkkokaupassamme onkin nyt paljon erilaisia kimaltelevia ja jouluaiheisia kangasmaskeja. Yksi ehdoton hitti on nyt jo ollut paljettimaskit, jota löytyy useissa eri väreissä. Mikäli kuitenkin musta sopii asuusi paremmin niin miten olisi musta pitsimaski? Pikkumustiin pikkujouluhin sopii ehdottomasti musta kirjainmaski, joka myös helpottaa tunnistamista. 😉 Nämä tosiaan loppuivat jo kerran kesken.

Paljettimaski | Ninja.fi


Mikäli haluat hiukan rennompaa menoa niin miten olisi lentävä pukki? Tai punainen neuleprintti? Näitä kehtaavat myös miehet käyttää ja jos ei suostu niin menköön mustalla perusmaskilla.

Joulupukki | Ninja.fi

Tottakai olemme muistaneet myös perheen pienimpiä erilaisilla jouluprinteillä. Pukki ja kulkuneuvot, Pukki ja porot, Näitä printtejä löytyy myös aikuisille - match match. 😃 Vaikka nimessä onkin lasten maski niin monet aikuiset ovat löytäneet näistä itselleen oikean koon, jos kasvot ovat olleet pienikokoiset. Lasten maskin sijasta voidaan puhua ennemminkin XS -kokoisesta maskista.

Katso kaikki kasvomaskit tästä.

Jouluterveisin,
Tiina