Pyöreät aurinkolasit ovat retrot!

Pyöreät aurinkolasit ovat retrot!

Pyöreät aurinkolasit

Pyöreät aurinkolasit ovat olleet täällä niin pitkään, että niiden kulttimaine on ansaittu. 1960- ja 1970-luvun popkulttuurista tutut pyöreät aurinkolasit usein kantavatkin nimeä lennonit.

Pyöreät aurinkolasit ovat olleet artistien, kuten John Lennon, Elton John, Jerry Garcia, Ozzy Osbourne, vahvana osana heidän tyyliään.

Hyvin usein pyöreät lasit ovat kohtalaisen pieniä ja kapeita. Pokat ovat valmistettu muovista tai metallista. Poikkeuksena on aina aikavälein muotiin tulevat isot pyöreät aurinkolasit naisille. Lähes jokaisen aurinkolasivalmistajan valikoimasta löytyy muutama pyöreä malli.

Pyöreät linssit ovat rohkea valinta

Pyöreät linssit antavat todella selkeän ilmeen ja asianmukaisesti puettuna ne ovat todella tyylikkäät lasit. Kaikkien kasvoille tai tyyliin pyöreät lasit eivät sovi. Pyöreät aurinkolasit ovat todella rohkea veto ja ne varmasti kiinnittävät käyttäjänsä kasvoihin huomiota. Jos et halua lisähuomiota itseesi niin valitse jokin perinteisempi aurinkolasityyli.

Kenelle ne sopivat?

Pyöreät aurinkolasit sopivat mainiosti kasvoihin, missä on kulmikkaita piirteitä, esimerkiksi kulmikas leukaluu (Harry Potter).

Kenelle ne eivät sovi?

Jos sinulla on selvästi pyöreitä piirteitä kasvoissasi niin on parempi välttää pyöreitä aurinkolaseja. Sen sijaan, kannattaa valita aurinkolasit, joissa on terävät kulmat, tasapainottamaan kasvojen pyöreitä muotoja.

Pyöreät aurinkolasit 2021

Listasimme muutavia herkullisimpia ja kysytyimpiä pyöreitä aurinkolasimalleja tähän alle. Koko valikoiman löydät verkkokaupasta aurinkolasien alta "pyöreät aurinkolasit".

 

 

 

 


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.