Suosituin kasvomaskimme on...

 

Valikoimistamme löytyy paljon erilaisia kuoseja ja uusia malleja tulee vähintään pari kertaa kuukaudessa lisää. Tästä huolimatta kaikkein suosituin kangasmaski on musta.

 

Mustaa kasvomaskia haetaan ehdottomasti eniten, se sopii lähes kaiken kanssa. Materiaaleista 100% puuvilla kangasmaski on ehdotomasti se suosituin. Toinen erittäin suosittu materiaali on pellava, josta monet ovat sanoneet, että hengittäminen on helpompaa pellava kangasmaskin kanssa.

Kankaiset kasvomaskit ovat valikoimassamme kahden kerroksen maskeja. Esimerkiksi yllämainittu pellava maski on ulkopinnalta 100% pellavaa ja sisäpuolen kerros on 98% puuvillaa ja 2% elastaania. Puuvillamaskissa tuo ulommainen kerros on pellavan sijasta 100% puuvillaa.

Kertakäyttöistä kasvomaskia pidetään usein epämukavana käyttää eikä se myöskään näytä kovinkaan tyylikkäältä. Ne sopivat leikkaussaliin, mutta kadulla ne kyllä pomppaavat silmille - eivätkä ne hirveen tyylikkäältä näytä. Koko vallitseva tilanne antaa mahdollisuuden tuoda vaatteiden tapaan itseään esille kasvomaskin kautta. Asiakkaat hakevatkin nyt enemmän ja enemmän värikkäämpiä, kuvioituja tai jotain erilaista kuin pelkkä musta. Musta on hyvä olla mukana, mutta juhlaan tai kadulle on kiva laittaa jotain jännempää.

Lasten kokoisista kangasmaskeista ehdottomasti suosituin on yksisarvinen 🦄, kun taas nuoriso käyttää paljon army eli camo kuosillista kangasmaskia. Se on monelle se tuttu kurkkusalaattikuosi xD

 

Joulu sesongin lähestyessä valikoimiimme tulee entistä enemmän esimerkiksi kimaltelevia juhlakäyttöön sopivia kangasmaskeja ja varmasti joitain kasvomaski eriä missä teemana ovat joulu ja halloween. Nämä kuitenkin myydään nopeasti loppuun varastostamme. Odottelemme kuumeisinä tulevien sesonkien maskeja ja toivomme, että sieltä löytyy hauskoja ja viekeitä malleja, millä saa joulupöydässä vieraille hymyn huulille!
Kerro kommenteissa millaisia kangasmaskeja sinä haluaisit käyttää niin katsotaan saammeko niitä maski valikoimaamme!