Tilaa nyt ilmainen sormusmitta ja vältä turhat palautukset!

Tilaa nyt ilmainen sormusmitta ja vältä turhat palautukset!

Tilaa nyt ilmainen sormusmitta ja vältä turhat palautukset!

Sormuksen koon valinta on tärkeä osa sormuksen ostamista, jotta varmistetaan sen mukava käyttö ja istuvuus sormessa. Sormuksen koon valintaan vaikuttaa useita tekijöitä, kuten sormuksen leveys ja sisäpinnan kaarevuus. 

Leveämmät sormukset vaativat yleensä suuremman koon kuin ohuemmat sormukset. Tämä johtuu siitä, että leveämmät sormukset peittävät enemmän sormen pinta-alaa ja siksi vaativat suuremman koon, jotta ne istuvat mukavasti sormessa. Toinen tekijä, joka vaikuttaa sormuksen koon valintaan, on sen sisäpinnan kaarevuus. Sisältä kaaretetut sormukset istuvat usein tasaista paremmin sormessa, jolloin näistä voi riittää pienempikin koko.

Katso myös video sormusmitan käytöstä! 

TILAA ILMAINEN SORMUSMITTA

Sormen mittaaminen

Sormuksen koon mittaamiseen on useita kotikonsteja, mutta ne eivät yleensä ole kovin tarkkoja. Yksi tapa on kiertää naru tai ohut paperin pala sormen ympärille ja merkitä kohta missä ne kohtaavat. Tämän jälkeen narun pituus voidaan mitata ja tästä laskea sormen halkaisija. Tulee kuitenkin muistaa, että naru on varsin ohut eikä sillä pystytä mittaamaan kunnolla sormuksen liikkuvuutta esimerkiksi niven yli. Naru ei myöskään pysy pyöreänä niin kuin sormus.

Suosittelemmekin sormusmitan käyttämistä. Voit nyt tilata verkkokaupastamme sormusmitan ilmaiseksi! Maksat vain toimituskulut. Sormusmitan käyttäminen on erittäin helppo ja varma tapa saada juuri oikea koko.

Sormusmitta | Ninja.fi

Näin käytät sormusmittaa:

  1. Pujota sormusmitan toinen pää toisen pään lenkistä sisään ja vedä.
  2. Aseta sormusmitta sormeesi ja kiristä se niin, että se on tiukka, mutta mukava. 
  3. Säädä sormusmitta niin, että saat sen juuri ja juuri nivelten yli pois sormestasi. Muista, että sormuksen tulisi mennä nivelen yli.
  4. Kun olet saanut sormusmitan sopivaksi, lue sormusmitan asteikolta sormuksen koko. Mitta-asteikko on US mitoissa.
  5. Katso vastaavasta koko verkkosivuiltamme löytyvästä taulukosta. 

Mahdollisimman tarkan mitaustuloksen saavuttamiseksi suorita mittaus eri vuorokauden aikoina.  Sormusmittamme avulla voit olla varma, että tilaamasi sormus istuu täydellisesti sormessasi, välttäen epämukavuutta tai pettymyksiä liian suuren tai pienen sormuksen kanssa.

Sormusmitta | Ninja.fi

TILAA ILMAINEN SORMUSMITTA


1 kommentti


  • Yasmin

    Sormusmitta


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.