Vihreä valloittaa taas - St. Patrick's Day!

Vihreä valloittaa taas - St. Patrick's Day!

Vihreä valloittaa taas - St. Patrick's Day!

St. Patrick's Day on Irlannin kansallispäivä, joka juhlistetaan ympäri maailmaa 17. maaliskuuta. Juhla on saanut nimensä St. Patrickilta, Irlannin suojeluspyhimykseltä, joka toi kristinuskon saarelle 400-luvulla.

Historian mukaan St. Patrick käytti kolmelehväistä apilaa symbolina selittäessään pyhän kolminaisuuden käsitettä Irlannin kansalle. Tämä symboli on edelleen läsnä St. Patrick's Day -juhlassa, jossa vihreä väri ja kolmelehtinen apila ovat keskeisiä elementtejä.

Nykyään St. Patrick's Day -juhla on laajentunut Irlannin rajojen ulkopuolelle, ja sitä juhlitaan ympäri maailmaa. New Yorkin St. Patrick's Day -paraati on yksi suurimmista juhlista, joka houkuttelee miljoonia ihmisiä joka vuosi. Suomessa juhla on kasvanut suosiotaan viime vuosina ja monet baarit ja ravintolat järjestävät St. Patrick's Day -teemaisia tapahtumia ympäri maata.

Yksi perinteistä St. Patrick's Day -juhlimista on pukeutua vihreään. Vihreä väri symboloi Irlannin maaseutua ja herättää ajatuksen vehreistä niityistä ja apiloista. Monet ihmiset ympäri maailmaa juhlivat tätä juhlaa pukeutumalla vihreään vaatteisiin ja koruihin.

Joten, pue vihreät vaatteesi, koristele itsesi vihreillä koruilla ja nauti tästä hauskaa juhlasta! Verkkokaupastamme löydät paljon vihreitä tuotteita, voit filtteroida tuotekategoriat värin mukaan, mutta myös St. Patrick's Day -teema tuotteita! 

St. Patrick's Day -tuotteet


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.