Kauppakeskus Sello

 

14. syyskuuta 2005 avasimme uuden Ninja myymälän juuri avanneeseen kauppakeskus Selloon Espooseen. Leppävaaran kauppakeskus Sello oli avatessaan merkittävä tapahtuma koko Etelä-Suomessa. Paikalla oli pitkä historia Maxi-marketin ajoilta asti ja nyt Espooseen saatiin iso uutuuttaan hehkuva keskus.

Vuonna 2018 Sellon myymälämme toimi pilottina uudelle myymäläkonseptillemme. Seuraavan vuoden syyskuussa jouduimme kuitenkin sulkemaan myymälämme vuokrasopimuksen päättyessä.

Kauppakeskus Entresse 

 

Toinen Espoon myymälämme aukesi juuri ennen joulua Espoon keskukseen kauppakeskus Entresseen Siltakatu 11:sta 25. marraskuuta vuonna 2008. Myymälän rakentaminen tapahtui nopealla aikataululla, olimmehan juuri edellisellä viikolla avanneet uudistetun myymälän Lahdessa kauppakeskus Triossa.

Toimintamme aikana vaihdoimme kertaalleen liiketilaa kauppakeskuksen sisällä tehden tilaa H&M:n myymälälle. Entressen myymälä sulkeutui vuonna 2014, ketjun strategia muutoksen ja vuokrasopimuksen päättymisen johdosta.

Vaikket pääsekään nyt hypistelemään tuotteitamme Espoossa, niin voit aina tilata tuotteet suoraan kotiisi verkkokaupastamme! Ja jos nyt hirveä hypistelyn tarve tulee niin Helsingin keskusta ja kauppakeskus Kamppi ovat onneksi erittäin lähellä.