Ninja Lahti

 Ensimmäinen Ninja- myymälä avattiin jo syksyllä 1982 Lahteen Rautatienkatu 16. Se ei kuitenkaan ollut aivan sellainen, mistä Ninjat myöhemmin opittiin tuntemaan. Myymälä toimi tukkutoiminnan häntien myyntipaikkan. Korut olivat kuitenkin jo silloin  osa valikoimaa. Tuolloin koruvalikoima tuli monille tutuksi tarjouksesta "kymmenen markkaa pari ja kolme paria kahdella kympillä". Valikoimaan kuului myös laajalti lasi-, kynttilä-, pilailu- sekä muita lahjatuotteita.

Kauppakeskus Trio

90-luvun alussa Lahdessa aloitettiin rakentamaan kauppakeskus Trioa, mikä mullisti koko Lahden keskustan. Olihan tämä ensimmäinen oikea kauppakeskus Lahdessa. Päätimme tuolloin avata toisen myymälän Lahteen, mutta nyt hiukan erilaisena. Myymäläkonseptiin haettiin vaikutteita Euroopasta ja muualta maailmasta. Myymälästä haluttiin muista poikkeava. Ja näin syntyi ensimmäinen koruihin ja asusteisiin keskittynyt Ninja- myymälä. Tumman puhuva väritys yhdistettynä suureen määrään peilejä ja voimakkaita valoja, toivat korut ja niiden värit hyvin esille. Myymälä aukesi vuonna 1992.

Aikojen saatossa vaihdoimme muutamaan kertaan liiketilaa kauppakeskuksen sisällä. Avasimme Trioon myös toisen myymälän: Ninja for men, miesten asustemyymälän

Ninjan ensimmäinen Rautatienkadun myymälä suljettiin vuonna  1995 ja kauppakeskus Trion Ninja for men vuonna 2015, jolloin miesten valikoima siirrettiin Ninja- myymälään. Viimeinen Lahden myymälä suljettiin vuonna 2018.

Vaikket pääsekään nyt hypistelemään tuotteitamme Lahdessa, niin aina voit tilata tuotteet suoraan kotiisi verkkokaupastamme!