Korvan lävistyksien nimet

LÄVISTYKSET KORVAAN

Korva on ehdottomasti yleisin paikka lävistyksille. Korvan lehdestä löytyykin lukuisia lävistyskohteita, alla tiivistetysti yleisimpien nimet.

Korvan lävistykset | Ninja.fi

KORVALÄVISTYKSIEN NIMET:

 1. Industrial
 2. Forward Helix
 3. Rook
 4. Daith
 5. Tragus
 6. Anti-Tragus
 7. Orbital
 8. Lobe
 9. Upper Lobe
 10. Flat
 11. Helix
 12. Snug
 13. Conch
 14. Anti-Helix/Snug

Helix-lävistys on lävistys, joka tehdään korvan kärjen yläpuolelle. Se on yksi yleisimmistä korvan lävistyksistä ja se voidaan tehdä useisiin eri kohtiin korvan kärjessä. Helix-lävistyksissä voi käyttää erilaisia renkaita tai tappeja.

Industrial-lävistys on lävistys, joka tehdään korvan sisäpuolelle ja johon käytetään usein pitkää tappia. Industrial-lävistys näyttää siltä, että se kulkee kahden lävistyksen läpi. Se on yksi suosituimmista lävistyksistä nuorten keskuudessa.

Rook-lävistys on lävistys, joka tehdään korvan sisäpuolelle korvan keskikohdassa. Se on yksi harvinaisemmista korvan lävistyksistä ja se voi olla hieman vaikeampi tehdä kuin muut korvan lävistykset. Rook-lävistys voi olla hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat hieman erikoisemman ja näyttävämmän lävistyksen.

Daith-lävistys on lävistys, joka tehdään korvan sisäpuolelle korvan keskikohdassa. Se on yleensä pieni reikä, johon voidaan laittaa pieni rengas tai kaareva tappi. Daith-lävistys on yleisesti uskottu auttavan migreenikohtauksissa, mutta tästä ei ole tieteellistä näyttöä.

Tragus-lävistys on yksi yleisimmistä korvan lävistyksistä. Tragus-lävistys on lävistys, joka tehdään korvan nipukkaan, korvakäytävän vieressä olevalle alueelle.