Suun alueen lävistysten nimet

Suun alueen lävistäminen

Vaikka kielen ja huulien lävistykset ovat varsin yleisiä, ne eivät ole riskittömiä. Kielen lävistäminen voi aiheuttaa hetkellisiä vaikeuksia puhumisessa tai nielemisessä, ja se voi myös aiheuttaa vammoja hampaille ja suulle. Lävistyksen aikana on myös riski, että bakteereita pääsee ihon läpi verenkiertoon, mikä voi aiheuttaa infektioita. Huuli- tai kielen lävistykset voi myös vaikuttaa hampaiden ja ikenien terveyteen ja aiheuttaa ongelmia purentakykyyn.

Kielen lävistyksen nimityksiä ovat esimerkiksi "tongue piercing" tai "tongue stud", ja huulien lävistyksen nimityksiä ovat esimerkiksi "lip piercing" tai "lip stud". Nämä lävistykset voivat olla yksittäisiä tai useampia, ja niitä voi olla esimerkiksi molemmissa huulissa tai molemmissa kielen puolilla.

Ennen lävistystä on tärkeää harkita huolellisesti ja varmistaa, että toimenpiteestä on tiedossa mahdolliset riskit ja että lävistys tehdään hyvien hygieniakäytäntöjen mukaisesti. On suositeltavaa käyttää ainoastaan luotettavia ja ammattitaitoisia lävistäjiä ja varmistaa, että ne käyttävät steriilejä välineitä ja noudattavat hyviä hygieniakäytäntöjä.

Suun alueen lävistysten nimet

  1. Smiley
  2. Frowney
  3. Uvula
  4. Venom
  5. Tongue
  6. Horizontal Tongue / Snake Eyes
  7. Marley / Tongue Web

Huulen lävistykset