Parhaat joululahjaideat isälle

 

Varmasti yksi haastavimmista henkilöistä jolle ostaa lahja on oma isä. Vaikka tunnet hänen paremmin kuin kukaan muu niin mitä ostaa ihmiselle, joka ei pakosti edes halua aina lahjoja. Kovakantinen kirja tulee ensimmäisenä mieleen, mutta sekin menettää hohtonsa ensimmäisten vuosien jälkeen. Kun hän on saanut kymmenen vuotta putkeen kirjoja lahjaksi niin se ei ole hyvä juttu. Rakensimme lahjalistaan hienon sekoituksen henkilökohtaisia, hauskoja ja tunteita herättäviä lahjoja, joita isä taatusti rakastaa.

Isääsi on varmasti helppo miellyttää. Hyvä ruoka, urheilumatsi auki televisiosta ja mukava sohva istua (ja nukahtaa), niin hän on onnensa huipulla. Joulu on kuitenkin aivan eri tarina. Se on aika kun sinun pitää keksi jotain paljon henkilökohtaisempaa; sellaista mikä muistuttaa sinusta ja teidän yhdessä kuljetusta matkasta. Vaikka lahja olisikin jokin pieni kaulakoru riipus niin valitse riipus sen mukaan, että se tuo mieleen jonkin hauskan kokemuksen.

On todennäköistä, että isälläsi on jo kaikki pienet vempaimet ja hauskat pikkujutut, joita hän on itse ostanut ja saanut kaikilta muilta lahjaksi. Mikä vielä pahempaa, niin hän tuskin on antanut sinulle mitään vinkkiä mitä hän haluaisi sinulta lahjaksi tänä jouluna. Me olemme täällä auttamassa sinua. Meillä on lahjoja kaikenlaisille isille ja ideoita miten rakentaa tarina tai kokonaisuus niiden ympärille. On isäsi sitten remonttimies, ulkonaliikkuja, pukumies tai rokkifaija niin me keksimme ratkaisun. Osa lahjaideoista voi olla hyvinkin neutraaleja ja osa erittäin hauskoja. Mutta näistä kaikista saadaan erityisen merkityksellisiä - tulevathan ne sinulta.

Kun selaat lahjapoimintoja ja ideoita niin pidä mielessäsi myös appiukkosi, isäpuolesi ja isoisäsi. Jos olet vastuussa myös heidän lahjoista niin listasta löytyy varmasti paljon hyviä ideoita!