Olemme muuttaneet toimitusehtojamme!

 

Vaikka Posti lupaa toimittaa Economy -kirjeet neljässä arkipäivässä niin näin ei kuitenkaan ole todellisuudessa tapahtunut. Olemme ilmoittaneet toimitusajaksi 5-10 arkipäivää, mikä vastaa paremmin saamaamme palautetta teiltä. Olemme kuunnelleet saamaamme palautetta toimitustavoista ja poistimme Posti Economy -kirje 5-10 arkipäivän toimituksen, joka oli ilmainen yli 10€ tilauksiin. Korvasimme kyseisen toimitustavan nopeammalla Posti Priority -kirje 2-3 arkipäivän toimituksella. Valitettavasti jouduimme samalla nostamaan ilmaisen toimituksen rajan 19 euroon. 

Ilmaisen toimituksen saa jatkossa yli 19€ tilaukseen. Monien tuotteiden ja tuoteyhdistelmien yhteishinta jää usein 19-20€ väliin. Asiakkaidemme eli teidän kannalta on reilua, että raja on 19€:ssa eikä 20€:ssa. Alle 19€ tilauksiin Posti Priority -kirjetoimitus on nyt 3,90€, kun se aikaisemmin maksoi 5,90€ alle kymmenen euron tilauksiin ja sen yli meneviin 3,90€.

Tuotteiden palautus on edelleen ilmaista! Huomioithan kuitenkin ensin olla yhteydessä asiakaspalveluumme ennen palautuksen tekemistä. Asiakaspalvelumme antaa teille ohjeet palautuksen tekemiseen. 

Katso kaikkien toimitustapojen arvioidut toimitusajat sekä hinnat täältä.