Entistä nopeampi toimitus!

Entistä nopeampi toimitus!

Olemme muuttaneet toimitusehtojamme!

 

Vaikka Posti lupaa toimittaa Economy -kirjeet neljässä arkipäivässä niin näin ei kuitenkaan ole todellisuudessa tapahtunut. Olemme ilmoittaneet toimitusajaksi 5-10 arkipäivää, mikä vastaa paremmin saamaamme palautetta teiltä. Olemme kuunnelleet saamaamme palautetta toimitustavoista ja poistimme Posti Economy -kirje 5-10 arkipäivän toimituksen, joka oli ilmainen yli 10€ tilauksiin. Korvasimme kyseisen toimitustavan nopeammalla Posti Priority -kirje 2-3 arkipäivän toimituksella. Valitettavasti jouduimme samalla nostamaan ilmaisen toimituksen rajan 19 euroon. 

Ilmaisen toimituksen saa jatkossa yli 19€ tilaukseen. Monien tuotteiden ja tuoteyhdistelmien yhteishinta jää usein 19-20€ väliin. Asiakkaidemme eli teidän kannalta on reilua, että raja on 19€:ssa eikä 20€:ssa. Alle 19€ tilauksiin Posti Priority -kirjetoimitus on nyt 3,90€, kun se aikaisemmin maksoi 5,90€ alle kymmenen euron tilauksiin ja sen yli meneviin 3,90€.

Tuotteiden palautus on edelleen ilmaista! Huomioithan kuitenkin ensin olla yhteydessä asiakaspalveluumme ennen palautuksen tekemistä. Asiakaspalvelumme antaa teille ohjeet palautuksen tekemiseen. 

Katso kaikkien toimitustapojen arvioidut toimitusajat sekä hinnat täältä.


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.