Muutoksia sopimusehdoissa – Mitä sinun tulee tietää?

Muutoksia sopimusehdoissa – Mitä sinun tulee tietää?

Muutoksia sopimusehdoissa – Mitä sinun tulee tietää?

Syksy on saapunut, ja sen mukana myös muutokset, jotka vaikuttavat ostoksiisi. Haluamme pitää sinut ajan tasalla ja varmistaa, että kaikki muutokset ovat selkeitä ja ymmärrettäviä. Tässä katsaus tärkeimpiin muutoksiin, jotka koskevat arvonlisäveroa ja toimitustapoja.

Arvonlisäveron nousu 25,5 %

Syksyn aikana arvonlisävero on noussut 24 prosentistasta 25,5 prosentitin. Tämä on varmasti monelle tuttu muutos, sillä se vaikuttaa laajasti eri toimialoilla. Hyvä uutinen kuitenkin on, että meillä hinnat ovat pysyneet samoina! Haluamme varmistaa, että tuotteemme pysyvät mahdollisimman edullisina ja kilpailukykyisinä, vaikka arvonlisävero on noussut. Tämä tarkoittaa, että voit edelleen nauttia korkealaatuisista tuotteistamme samalla tutulla hinnalla.

Muutoksia toimitustavoissa

Meillä on myös hyviä uutisia koskien toimitustapoja. Olemme tehneet muutoksia, joiden ansiosta tilauksesi saapuvat entistä nopeammin ja joustavammin. Tästä lähtien kaikkien pakettitoimitusten hinta on kiinteä 4,90 €, mikä tekee toimituskuluista entistä selkeämpiä ja ennakoitavampia.

Mutta odota, se ei ole vielä kaikki! Kaikki yli 30 € tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja, joten voit tehdä isompia ostoksia täysin ilman ylimääräisiä kuluja. Tämä on pieni kiitos sinulle uskollisuudestasi, ja haluamme tehdä ostokokemuksestasi mahdollisimman sujuvan ja edullisen.

Nopeat toimitusajat

Toimitusajat ovat myös meille tärkeitä, ja jatkossa saat tilauksesi entistä nopeammin. Toimitusaika on vain 1–3 arkipäivää, jotta pääset nauttimaan ostoksistasi mahdollisimman pian.

Selkeämmät toimitusvaihtoehdot

Olemme myös selkeyttäneet toimitusvaihtoehtoja vastaamaan paremmin tarpeitasi. Voit nyt valita Postin tai PostNordin palveluista joko pakettiautomaatin tai palvelupisteen toimituksen – mikä ikinä sinulle parhaiten sopii! Lisäksi tarjoamme myös kotiinkuljetuksen, jos haluat tilauksesi toimitettuna suoraan kotiovellesi.

Katso sopimusehdot tästä


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.