Hainhampaat

KUINKA VALITA OIKEA HAINHAMMAS?

Hainhammas on ysäriltä tuttu hiusklipsi, jolla voidaan tehdä erilaisia kampauksia – huolettomia nutturoita, ponnareita ja muita tukka-asetelmia. Siinä kiehtoo erityisesti hiusklipsin helppous ja monikäyttöisyys. 

HAINHAMPAAN KOKO

1990-luvulta tuttu hainhammas on luotettava kumppani ja laiskojen hiuspäivien pelastaja.  Hiusklipsillä ei välttämättä tarvitse kiinnittää kaikkia hiuksia - osan hiuksista voi jättää auki.

Hainhampaan valintaa tehdessä kannattaa keskittyä enemmän piikkien muotoon ja itse kouran vetoisuuteen kuin totteen kokonaispituuteen. Kapealla isokouraisella mallilla saat varmasti enemmän hiuksia kiinni kuin isolla ja pienikouraisella.

ERILAISIA MATERIAALEJA JA MUOTOJA

Monikäyttöisyyden lisäksi hainhammasta on tarjolla monessa muodossa. On eri kokoja, perinteistä, värikästä, koristeltua, erilaisia kuoseja, muovista ja metallista ja vaikka mitä. Valikoimaan tulee jatkuvasti uusia malleja ja sävyjä.

Muovinen hainhammas on aina kevyt ja varmasti pehmeämmän tuntuinen kuin metallinen. Metallinen hainhammas kestää takuuvarmasti ja siinä voidaan materiaalin ansiosta käyttää vahvempia jousia. Molemmat toimivat hyvin hiuksissa. Kyse on enemmän makuasiasta. Jos et ole koskaan kokeillut metallista niin rohkaisemme kyllä testaamaan.

Erilaisia malleja hainhampaissa on loputon määrä. Perinteisen mallin lisäksi sivusta työnnettä malli on suosittu. Siinä itse tuote ei nouse niin paljoa päästä ulospäin.