Pestävät kangasmaskit

 

Terveyden ja hyvinvoinin laitos (THL) ja valtiovalta ovat nyt kiristäneet maskisuositusta Suomessa. Kasvomaskeja tulisi käyttää julkisissa joukkoliikenne välineissä, julkisissa tiloissa sekä aina kun lähikontaktilta ei pystytä välttymään

Nettikaupastamme voit ostaa pestäviä kangasmaskeja moneen eri käyttöön. Voit tilata kangasmaskit verkkosta kotiin tai noutaa ne suoraan myymälöistämme Helsingin keskustasta (kauppakeskus Kamppi, Sähkötalo) tai Hämeenlinnasta (kauppapaikka Tavastia). 

Kankaisten kasvomaksien hinta Ninjassa vaihtelee materiaalien ja muiden ominaisuuksien mukaan 4,99€ - 6,99€ välillä. Pestävät kangasmaskit ovat edullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto kertakäyttöisille kasvomaskeille. Tutustu koko valikoimaan verkkokaupassamme klikkaamalla tästä. Lue myös artikkelimme suosituimmista maskeista tästä.

Muista myös pestä kankaisia kasvomaskeja oikein, katso ohjeet tästä.

Monesti kuulemme maskien käyttämättä jättämisen syyksi vain lyhyen tokaisun: "en nyt viitsi tässä käyttää, mutta on se mukana". Laumaeläiminä arastamme poikkeavaa käyttäytymistä ja emmekä halua erottua joukosta. Monissa Aasian maissa tapana on ollut käyttää kasvomaskia aina sairastuttua sekä esimerkiksi flunssakautena. Ehkä mekin vielä totumme ajatukseen ja kangasmaskien käytöstä tulee arkipäiväinen asia katukuvaan.